Bölümüz Araştırma Görevlisi Gizem Burcu Karaali'nin doktora mezuniyetinin gururunu yaşıyoruz!

Bölümümüz Araştırma Görevlisi Gizem Burcu KARAALİ, Dr. Öğr. Üyesi Memet ZENCİRKIRAN danışmanlığındaki "Türkiye'de Eğitimli Kadın İş

Topluluğumuz'da yönetim değişikliği olmuştur!

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Yönetim Kurulu değişmiştir. Yeni başkan Hilay Nur Önür ve ekibine başarılar dilerken eski başkan Emre Uşak ve ek

Topluluğumuz tarafından iftar yemeği düzenlenmiştir!

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Toğluluğu tarafından bir iftar yemeği düzenlenmiştir. Yemeğimize tüm sınıflardan öğrencilerimizin yanı sıra hoca

Bölüm Topluluğumuz ile İyi ki Varsın Derneği ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi!

Öğrenci topluluğumuz ve İyi ki Varsın Derneği tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlenmiştir. Farklı öğrencilerimizin de katılımıyla deva

Öğrencimiz Nuri Tuner'in TÜBİTAK Başarısı!

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme

“Toplumsal Cinsiyet Rollerine Başkaldıran Kadınlar” konulu panelde İİBF Dekanımız ve ÇEEİ Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap PALAZ ÇAKIR moderatör ve konuşmacı olarak yer aldı.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Rollerine Başkaldıran Kad

22.'sine ev sahipliği yaptığımız Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi'nin 23.'sü bu sene Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi’nin 23'üncüsü, 30 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi Ünye İk

Kariyer Hazırlık Kursları'nda ÇEEİ Bölümü öğrencilerinin başarısı göz kamaştırdı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi - Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkil

Dekanımız ve Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Serap Palaz'ın 4. sınıf öğrencilerine vermiş olduğu "İş Sağlığı ve Güvenliğine Giriş" dersinin uygulaması kapsamında Arıtaş Cryogenics'e teknik gezi gerçekleştirildi.

İş sağlığı ve güvenliğine giriş dersini alan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak dersi veren öğretim &uum