Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

İktisat Topluluğumuz Tarafından Yatırım ve Girişimcilik Etkinliği Düzenlendi

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda yapılan yatırım ve girişimcilik zirvesine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, ilçenin önde gelen iş insanları, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan zirvenin açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar’ın yaptığı zirveye konuşmacı olarak Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Gedik Yatırım Bandırma Yatırım Uzmanı Aylin Utku ve Halkbank Bandırma Şube Müdürü Sayın Rıdvan Din katıldı. Konuşmacıların alanlarına dair değerli bilgiler paylaştığı zirve sonunda öğrencilerin soruları cevaplandı. Zirve konuşmacılara verilen teşekkür sertifikasının ardından sona erdi.