Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023

Kariyer Hazırlık Kursları'nda ÇEEİ Bölümü öğrencilerinin başarısı göz kamaştırdı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi - Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğumuzun yapmış olduğu ücretsiz sertifikalı "Kariyer Hazırlık Kursları" etkinliğimizde yapılan sınavlarda ilk 10'a girenlerden 8'i bölüm öğrencilerimizden olmuştur. Sayın İsmail Orhan Sönmez'e yapmış olduğu bu harika eğitim için ve etkinliğe öncü olup bu fırsatı bize tanıyan Sayın Dekanımız ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır'a teşekkür ederiz. Fakülte genelinde yapılan işbu eğitim sonucu yapılan sınavda ilk 10 derecenin 8'ini oluşturan ve isimleri verilen ÇEEİ bölümü öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.

1. 1- Talha ÇANTA
  2. 2- Ufuk KARAKOÇ