Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022

Gösterim: 652

Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Adem Çabuk’u Anma Programı Düzenlendi


Üniversitemizin faaliyetlerine başladığı ilk yıllarda görev alan, Fakültemizin kurulmasında özverili çalışmalarıyla katkı sunan ve geçtiğimiz ay aramızdan ayrılan Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Adem Çabuk için anma programı düzenlendi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’muzda gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel, BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu ve Prof. Dr. Adem Çabuk’un ailesi katıldı. 
Anma programı kapsamında, Üniversitemizde uzun yıllar görev almış ve özverili çalışmalar yapmış olan emekli personelimiz Ercüment Yücel tarafından açılış konuşması ve ardından BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu ile İİBF Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır tarafından protokol ve anma konuşmaları gerçekleştirildi. 
Programda BANSİAD Kurucu Üyesi Ali Bor, BANSİAD Üyesi Adil Levent Çoşkun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hasan Aydın Okuyan, Prof. Dr. Adem Çabuk’un öğrencisi olan akademisyenlerimiz Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar, Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Mustafa Tuncer Çalışkan ve Prof. Dr. Adem Çabuk’ un oğlu Mustafa Çabuk birer konuşma gerçekleştirerek Çabuk ile ilgili anılarını ve duygularını paylaştılar. 
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Adem Çabuk’u saygı ve rahmetle anıyor, kederli ailesine ve Fakültemize baş sağlığı diliyoruz.