Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2022

Gösterim: 1264

İktisadi ve İdari Bİlimler Fakültesi Şef'i Ercüment YÜCEL'e Veda Töreni

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şef’i Sayın Ercüment YÜCEL için fakültemiz ve üniversitemizde veda töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Levent AYTEMİZ, Dekan Yardımcıları, akademik ve idari personelimiz büyük bir ilgi gösterdi. Törende Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR ve Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Levent AYTEMİZ, YÜCEL’e fakülte ve üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra Ercüment YÜCEL yapmış olduğu konuşmada Üniversite’de düzenlenen törenin kendisi için oldukça çok özel ve duygusal olduğunu, üniversite ve fakültede hizmet etmiş olmanın onur ve gururunu yaşadığını ifade etti.

Görevi süresince Fakültemiz ve Üniversitemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, emeklilik hayatını ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutlulukla geçirmenizi temenni ederiz. Kendisini tanımak bizim içi her zaman büyük bir mutluluk olacaktır…