Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020

Rektörümüz Habertürk Kanalında “Yolun Başındayken” Programına Konuk Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Habertürk kanalında, Dr. Görkem İldaş’ın sunduğu “Yolun Başındayken” programına konuk oldu.

Program sunucusu Dr. Görkem İldaş’ın sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizde “Sen, Umut Ol!” mottomuz kapsamında hem ülkemiz, hem dünyamız için umut olacak öğrenciler yetiştirildiğini, Denizcilik Fakültemizin pek çok kurum tarafından örnek alındığını ve ziyaret edildiğini, bölge halkı, sanayi ve işadamları ile etkileşim halinde bulunularak onların beklentileri doğrultusunda yeni bölüm ve programların açıldığını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, yeni açılan Tıp Fakültemiz başta olmak üzere akademik birimlerimiz, kütüphanemiz, öğrenci sayımız, uluslararası stratejimiz gibi pek çok konuda Üniversitemizle ilgili detaylı ve önemli bilgiler paylaştığı programın videosunu izlemek için linki tıklayınız.