Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021

Prof. Dr. Edip Örücü'nün Büyük Başarısı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Edip Örücü Türkiye'de en çok atıf alan ve H index'i en yüksek 6 bin akademisyen içinde yer aldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi öğretim üyesi Prof.Dr. Murat ALPER'in Researchgate.com 'da yayınladığı "Türkiye'de en çok atıf alan ve H index'i en yüksek 6.000 akademisyen" başlıklı çalışmada Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve H index'ine sahip ilk 6000 kişi açıklandı.

İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Edip Örücü de bu sıralamada yer aldı. Sıralamaya göre Bandırma Onyedi Eylül Üniversite'sinde en çok atıf alan öğretim üyesi olma başarısı gösteren bölümümüzün değerli hocası Prof. Dr. Edip Örücü'yü tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.

Yapılan sıralama ve araştırma ile ilgili detaylar için tıklayınız.