Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2022

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz Tarafından Akreditasyon Çalışma Süreçleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde yürütülen kalite çalışmalarının önemli bir ayağını oluşturan Akreditasyon süreçleriyle ilgili yürütülecek çalışmaların planlanmasına yönelik olarak İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz tarafından bir toplantı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Üniversite Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Celalettin Yanık başkanlığında yapılan toplantıya İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete ve fakültemiz öğretim elemanları ile idari personeli katıldı. Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Arı’nın sunumuyla gerçekleşen toplantı sonundaki soru cevap bölümünde akreditasyon süreçlerinde atılacak adımlar ayrıntılı olarak tartışıldı.