Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2022

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü’nün ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Nida Abdioğlu’nun danışmanlığında yürütülen ve Akademik Araştırmalar ve Sosyal Aktivite Topluluğu’nun iş birliğiyle  gerçekleştirilen ‘Al-Oku-Bırak’ projesinin ikinci aşaması gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin ilk aşamasında alınan kitap bağışları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantinindeki, Adalet Meslek Yüksekokulu Zemin kattaki ve öğrenci yemekhanesindeki raflara öğrencilerimiz tarafından yerleştirilmiştir. Etkinliğimize katkıda bulunan tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.