Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimize oryantasyon programı düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Oryantasyon Eğitimleri kapsamında bölüm oryantasyon programımız gerçekleştirildi. İİBF Dekanımız ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır’ın yanı sıra bölüm öğretim üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen 1. sınıf öğrencilerimize yönelik eğitimde; aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile öğrencilik hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları önemli bilgiler paylaşıldı. Fakülte ve bölüm web sayfamız, Öğrenci Bilgi Sistemi, eğitim-öğretim yönergeleri gibi pek çok önemli hususun yer aldığı sunumlarımız ile öğrencilerimiz bilgilendirildi. Kütüphane gezimizle sona eren bölüm oryantasyon programımız oldukça keyifli geçti.