Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024

22.'sine ev sahipliği yaptığımız Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi'nin 23.'sü bu sene Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi’nin 23'üncüsü, 30 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ev sahipliğinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

23. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi’nin ana teması “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Sosyal Politikanın Güncel Sorunları ve Yeni Örgütlenme Pratikleri” olarak belirlenmiştir. Çalışma ilişkileri ve sosyal politika alanında yaşanan dönüşümlerin, ortaya çıkan sorunların çözüm önerileri ile birlikte teorik, uygulamalı ve karşılaştırmalı perspektiften ele alınacaktır.