Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023

Azerbaycan Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Karabağ Zafer Balosu davetine katılarak Azerbaycanlı yetkililere işbirliği projemizi ve hediyelerimizi sunduk.

Bölümümüz araştırma görevlisi Muhammet Furkan KOCA tarafından Azerbaycan Büyükelçiliği tarafından Karabağ Zaferi ve Şuşa'nın işgalden kurtarılması onuruna düzenlenen Zafer Balosu'na katılım sağlanmıştır. Türk ve Azerbaycanlı üst düzey yetkililer de dahil olmak üzere Balo'da Türkiye'de yaşayan Azerbaycanlılar ve Büyükelçilik tarafından davet edilen konuklara geleneksel Azerbaycan müzik ve danslarıyla adeta bir şölen yaşatıldı. Balo'nun ertesi günü araştırma görevlimiz Muhammet Furkan KOCA, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ÇEEİ bölümü adına Azerbaycan Büyükelçiliğine hediyelerimizi ve üniversitelerarası işbirliği projemizi sunmuştur.