Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019

Gösterim: 666

“Endüstri 4.0’dan Toplum 5.0’a Çalışmanın Geleceği: STK’lar ve Sendikalar” temalı X. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi gerçekleşti!

“Endüstri 4.0’dan Toplum 5.0’a Çalışmanın Geleceği: STK’lar ve Sendikalar” temalı X. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi 1 Kasım 2019 tarihinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi merkez yerleşkesinde görkemli bir açılışla başladı. Birbirinden kıymetli misafirlerimizin yaptıkları konuşmalarla açılan kongremiz iki önemli panele ev sahipliği yaptı.

Prof. Dr. Metin Kutal’ın moderatörlüğünü yaptığı “Endüstri 4.0’dan Toplum 5.0’a Çalışma Hayatı ve Sendikaların Rolü” panelimiz Prof. Dr. Sayım Yorğun, Prof. Dr. Abdülkadir Şenkal, Doç. Dr. Sadık Kılıç ve Coşkunöz Holding İnsan Kaynakları Departmanı Yöneticisi Göktuğ Tetik’in katılımları ile gerçekleşti.

“STK’ların Dünü, Bugünü ve Yarını” isimli panelimizin moderatörlüğünü ise Dr. Öğr. Üyesi Hamit Akçay gerçekleştirdi. Panele Yeşilay Kurumsal Gelişim Direktörü Serkan Bayramoğlu, ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal ve TÜSHAD Genel Sekreteri İslam Güre konuşmacı olarak katıldı.

 


Fotoğraflar