Türk Dili II Dersinin Muafiyet Sınavı Duyurusu;

Bilgi almak için aşağıdaki dosyayı tıklayınız.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Muafiyet Sınavı

Bilgi almak için aşağıdaki dosyayı tıklayınız.

Erasmus ve Mevlana Programları Dil Sınavı Başvuru Listesi ve Yerleşim Planı

8 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan Erasmus+ ile Mevlana Programları Dil Sınavına ait başvuru listesi ve sınav yerleşim planı ekte sunulmuştur.

Dr. Öğretim Üyesi Neslihan ARSLAN Ek Ders Duyurusu;

Dr. Öğretim Üyesi Neslihan ARSLAN tarafından Ekonometri, SBKY ve Maliye bölümlerine verilen İş Etiği ve Sosyal Sorumluluk Dersini alan öğrenciler i&

Doç. Dr. Ahmet AYDIN'dan Türkiye Ekonomisi dersini alan öğrencilerin dikkatine:

Türkiye Ekonomisi dersinde faydalanılan Ekonomik Görünüm Raporuna ulaşmak için aşağıdaki dosyayı tıklayınız.

Dr. Öğr. Üyesi Burcu İŞGÜDEN KILIÇ'ın Ders Telafi Duyurusu

Dr. Öğr. Üyesi Burcu İŞGÜDEN KILIÇ'ın 11.12.2019 tarihindeki DönemSonu Muhasebe işlemleri dersi  iptal edilmiştir. Telafi dersi d

Erasmus+ ve Mevlana Programları Adayları İçin Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (Ocak 2020 Dönemi)

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 8 Ocak 2020 tarihinde Üniversitemizde lisansüstü öğrenim almak isteyen adaylara ve Erasmus + ile Mevlana Program