Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2024

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Fatih Ayhan'dan "İklim Değişikliği ve Çevre Krizi" Konulu Sunum

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatih Ayhan, 7 Haziran 2024 tarihinde, Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu'nun 2023 Erasmus+ Programı kapsamında yürütülen "Sürdürülebilir Su Kaynaklarının Kullanımının Farkındalığı" projesinin sonuç etkinliğinde konulu öğrenciler ve ailelerine yönelik  "İklim Değişikliği ve Çevre Krizi" sunum gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Ayhan, etkinlikte "İklim Değişikliği ve Çevre Krizi" konulu sunumu ile katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Sunumunda, iklim değişikliğinin çevre üzerindeki etkileri,  kaynakların sürdürülebilir kullanımı ve bu alanda yapılması gerekenler hakkında bilgeler verdi.Bu tür etkinliklerin, gelecekteki nesillerin çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu ve tüm Erasmus+ ekibine bu anlamlı proje için teşekkür ediyoruz.