Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021

İşin Geleceği Zirvesi (Future of Work Summit) Başlıyor

6-10 Aralık 2021 tarihlerinde FOW.Connect ve Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi tarafından gerçekleştirilecek İşin Geleceği Zirvesi (Future of Work Summit)- FUTURE SKILLS FEST etkinliği olacaktır.

Hedef kitlesi öncelikle lise ve üniversite öğrencileri, aynı zamanda yeni üniversite mezunları olan bu 5 günlük etkinlikte;

“Geleceğin iş dünyası nasıl olacak? Bizleri neler bekliyor?”
“Geleceğe adapte olmak için hangi becerilere sahip olmalıyız?”
“Nasıl kendimizin lideri oluruz? Bilişsel, dijital ve sosyal becerilerimizi nasıl geliştirebiliriz?”
… Ve daha birçok önemli konu konuşmacılarla irdelenecek.

Etkinlikte 50’ye yakın Türkiye’den ve yurtdışından alanında uzman konuşmacılar yer alacak.

Türkiye’de geleceğin iş dünyası, meslekleri ve adaptasyon becerileri konusunda öncü olan çevrimiçi, herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek bu iki etkinliğe; tüm öğrenci ve mezunlar davet edilmektedir.

Başlıklar İngilizce olmasına rağmen, Türk konuşmacılar tarafından yapılacak sunumlar Türkçe olacak. Yurtdışından katılacak konuşmacıların sunumları ise İngilizce olacak.

Etkinlik ücretsiz olup, başvuru ve ayrıntılı bilgi için tıklayınz.

Ücretsiz kayıt linki: https://www.eventbrite.com/e/fowconnect-2021-fowsummit-future-skills-fest-tickets-217560879447