Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2022

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında kayıt yapan öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimleri gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında aramıza yeni katılan öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitim programları, tüm bölümlerimizce gerçekleştirildi. Oryantasyon programlarına Fakültemiz Dekanı ve aynı zamanda Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Palaz ÇAKIR, Bölüm Başkanlarımız, öğretim üyelerimiz ve araştırma görevlilerimiz katıldı. 1. sınıf öğrencilerimizin oryantasyon eğitiminde öğrencilik hayatları boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bilgilendirmeler ile Fakültemizin tanıtımı, kütüphane olanakları hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Fakültemiz ve Bölümlerimiz, Öğrenci Bilgi Sisteminin kullanımı, öğretim elemanları ile iletişim, eğitim-öğretim, sınav uygulamaları ile yönetmelik/yönergeleri gibi pek çok önemli hususun yer aldığı sunumlarımız ile öğrencilerimiz bilgilendirildi. Oryantasyon eğitimlerimiz öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanması ile sona erdi.