Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022

09.Aralık.2022 tarihinde üniversitemizde Uluslararası İlişkiler ve Kariyer Topluluğu olarak organize ettiğimiz Erasmus+ ve ESC fırsatları semineri gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe Kültür Eğitim ve Proje Derneği Başkanı Sayın Arzu KIRAYOĞLU, Kültür Eğitim ve Proje Derneği Eğitmeni Sayın Yaren YILDIRIM ve Polonya Beniaminek-03 ESC Gönüllülük Koordinatörü Sayın Furkan KARAKUŞ katılımıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Seminerimizde bireysel ve grup gönüllülüğü proje ve fırsatlarından, Avrupa’da yaşama ve çalışma deneyimlerinden, Erasmus+, gençlik değişim programları, Salto eğitimleri, eğitim kursları, katılımcılarının proje kapsamında deneyimleri aracılığıyla kendi gelişimleri, bu projelerin süreçleri hakkında bilgilendirmeleri yapılmıştır.

Katılımcılarımıza ve etkinliği organize eden topluluğumuza teşekkür ederiz.