Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2022

Bandırma Onyedi Eylül University Rankings - AD Scientific Index 2023 sonuçlarına göre Fakültemiz öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yılmaz BAYAR ve Prof. Dr. Edip ÖRÜCÜ ilk 2'de yer almıştır

Uluslararası sıralama kuruluşu "AD Scientific Index"'in Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index- 2023 "Turkey Top 10.000 Scientists_ Türkiye’nin en başarılı 10.000 akademisyeni" listesi adscientificindex.com adresinde yayınlandı. 216 ülke ve 195.060 üniversite ve kurumdaki 1.082.000 akademisyenden oluşan listede yer alan Türkiye adresli en çok atıf alan ve en yüksek H index'ine sahip ilk 10.000 akademisyeni gösteren listede üniversitemizde görev yapan akademisyenlerde yer almaktadır.

Bandırma onyedi eylül üniversitesinin en fazla atıf alan ve en yüksek H endeksine sahip en iyi ilk 10 akademisyeni arasına iktisadi ve idari bilimler fakültemiz öğretim üyeleri Prof. dr. Yılmaz Bayar ve Prof. Dr. Edip örücü ilk 2 sırada girerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Fakültemiz öğretim üyelerini  ve listede yer alan tüm akademisyenlerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.