Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022

Fakültemiz 2021-2022 eğitim-öğretim yılı Bahar dönemi Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz 2021-2022 eğitim-öğretim yılı Bahar dönemi Akademik Kurul Toplantısı, 31.03.2022 tarihinde öğretim elemanlarımız, dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Ayça ÖZEKİN ve Doç. Dr. Bülent ARPAT, dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz ÇAKIR ve rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR'İn katılımıyla gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Serap Palaz ÇAKIR’ın açılış konuşmasında fakültemiz bölümlerinin 2021 yılı içindeki eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikler ve akademik çalışmalarla ilgili veriler  takdim edildi ve değerlendirmeler yapıldı. Ardından rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR'in fakültemiz öğretim üyelerinin "Web of Science" yayınları ve bilimsel araştırma projeleri hakkındaki konuşması ile devam etti. Öğretim üyelerimizin istek ve önerilerini dile getirmesinden sonra toplantı sona erdi.