Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2024

Fakültemiz Uluslararası ilişkiler Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü, 1. sınıf öğrencilerine yönelik kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi. Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamalarını ve bölümü daha yakından tanımalarını amaçladı.

Program, bölüm başkanının açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilere, akademik takvim, ders programı, ders seçme ve notlandırma sistemi gibi önemli konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, üniversitenin sunduğu sosyal ve akademik imkanlar tanıtıldı. Öğrenciler, bölümün öğretim üyeleriyle tanışma fırsatı buldu ve deneyimli öğrencilerden üniversite hayatına dair ipuçları aldı.

Etkinlik, soru-cevap bölümü ile sona erdi. Öğrenciler, yeni akademik hayatlarına dair ilk adımlarını atarken hem bölümü tanıma fırsatı buldular hem de arkadaşlık ilişkilerini güçlendirdiler.