Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024

İnsan Hakları Eğitiminin Üniversite Öğrencileri Üzerindeki Etkileri: Algı ve Bilinç Düzeyleri" başlıklı 2209-A TÜBİTAK lisans projesi başarıyla tamamla öğrencilerimizden Dekanımıza ziyaret

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler bölümünden öğrencilerimiz Ayşenur ULUSOY, Ataberk ARMUTLU ve Muhammed Hamdullah ÇELENK yürütücüleri olduğu ve danışmanlığını Uluslararası İlişkiler bölümünden Arş. Gör. Osman Mücahid İNCE hocamızın yaptığı "İnsan Hakları Eğitiminin Üniversite Öğrencileri Üzerindeki Etkileri: Algı ve Bilinç Düzeyleri" başlıklı 2209-A TÜBİTAK lisans projesi başarıyla tamamladılar. Proje yürütücüleri öğrencilerimiz ve danışman hocamız proje hakkında genel bilgileri fakültemiz Dekanlığı ile paylaştılar.  Öğrencilerimiz ve hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.