Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2024

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin mezuniyet töreni, büyük bir coşkuyla üniversitemizin kapalı spor salonunda gerçekleşti. Törene; Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, mezun öğrencilerimize hitaben şu ifadeleri kullandı: “Unutmayınız ki, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, üniversitemiz sizin her zaman ikinci yuvanız olarak kalacaktır. Sizlere ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”Konuşmaların ardından bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilerimiz, tüm mezun öğrencilerimiz adına kütüğe plaket çakma seremonisini gerçekleştirdi. Programda, daha sonra dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgeleri ve plaketler takdim edildi. Keplerin havaya fırlatılmasıyla büyük bir coşkuyla son bulan tören, fotoğraf ve video çekimleriyle unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Bölüm ve programlarını başarıyla tamamlayarak meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.