Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2025

Gösterim: 29

Bölüm Başkan Yardımcımız Bir Fikrim Var Yarışmasına Jüri Olarak Katıldı

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından girişimcilik ekosistemine katkı sağlayarak, girişimcilik fikri ve işletme modeli olan üniversite öğrencilerine fikirlerini sunup geliştirebileceği bir ortam sağlamayı amaçlayan “Bir Fikrim Var Yarışması” 16 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen final gününde son beş fikrin jüri önünde sunumunu gerçekleştirmesi ile tamamlandı.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Çolak, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Bekdemir ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sertaç Ercan ve Denizcilik Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Ender Yalçın’ın jüri olduğu yarışmanın final gününde yapay zeka, elektrikli araçlar, tarım sektörü ve haberleşme aplikasyonları konularında fikirler yarıştı.

Bu değerli yarışmayı organize eden Bandırma Ticaret Odası'na ve jüri olarak katılım gösteren bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Ercan'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.


Fotoğraflar