Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2024

2024 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşip Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

• 2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme sonucunda Üniversitemize kayıt yaptıracak öğrencilerimiz 02 - 07 Ekim 2024 (saat 23:59) tarihleri arasında E-Devlet şifreleri ile kesin kayıtlarını yapabilirler  ya da 02 - 09 Ekim 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde kayıt hakkı kazandıkları Fakülte öğrenci işleri birimine süresi içinde başvurarak kesin kayıtlarını yapabilirler.
  • Aday ÖSYM'ye başvurduğu esnada okuyor ve ya mezun durumunda değilse elektronik kayıt olamayacaktır. 02 – 09 Ekim 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde kayıt hakkı kazandıkları akademik birimlere başvurarak şahsen kayıtlarını yapacaklardır.
  • Mezun olduğu Ön Lisans programına ait transkript ve ders içeriklerinizi aşağıda bilgileri verilen  kayıt  yaptıracağınız  Fakülteye (Islak İmzalı, Karekodlu yada e-imzalı olarak) kayıt yaptırdığınız tarihten itibaren iki hafta içerisinde teslim etmeniz gerekmektedir. Sonraki tarihlerde yapılacak muafiyet talepleri kabul edilmez. öğrencilermizin muafiyet dilekçesini doldup imzaladıktan sonra iibf@bandirma.edu.tr posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıntılar için tıklayınız.