Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022

BANÜ&BAÜN ARASI İŞBİRLİĞİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) ve Balıkesir Üniversitesi(BAÜN) arasında ortak Ar-Ge ve deneysel tıp protokolü imzalandı.

2020 yılında kurulan BANÜ Tıp Fakültesi gelişmeye devam ediyor. Gelişim çalışmaları kapsamında araştırma-geliştirme, deneysel, teknik çalışmaların ve analizlerin gerçekleştirilmesinde hizmet alımı ile ortak girişimler ve projelerde karşılıklı iş birliği sağlamak amacıyla Balıkesir Üniversitesi ile protokol imzalandı. Balıkesir Üniversitesi’nde gerçekleşen törene BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, BANÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, töreninde BANÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nureddin Cengiz, BANÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Aykut Başer ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Aydın katıldı. Rektör Özdemir, BAÜN ile geniş kapsamlı akademik bir işbirliğine imza atmaktan mutlu olduklarını söyledi.