Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024

Gösterim: 76

Mezunlarımız Anlatıyor

Hakkı KAYA - Marka Vekili- Ayrıntı Patent
1995 yılında okulun 3. devresi olarak gelmiştik ve bir sonraki yıl okul ilk mezunlarını vermişti. 1999 yılında mezun olduğumda aslında pek de aklımda birşeyler yok gibiydi taa ki profesyonel hayata başlayana kadar okulun bana katkılarını anlayamamıştım. Sonra fifolar lifolar işletme derslerinin hepsi yeniden yüklendi sanki. Hem akademik kadro hem yönetim bizi öyle güzel hazırlamış ki gerek işgören ve gerekse de işveren yani masanın iki tarafında da etkilerini net görebildim. İyi ki Bandırma'da okudum.

 

Münise ERDÖL/Uzman/Bakanlıklar ANKARA
Üniversite eğitimime 2008 yılında Bandırma İİBF İşletme bölümünde ve iş hayatıma 2013 yılında bir bakanlıkta başladım. Bandırma İİBF İşletme bölümü mezunu olmaktan gururluyum. Görevime uzman kadrosunda devam ediyorum.

 

Elif KARABOĞA
2018 yılında Bandırma İİBF İşletme bölümünden mezun oldum ve mezuniyetimin hemen ardından iş dünyasına adım attım. Eğitim sürecinde kazandığım bilgi ve beceriler, yanı sıra değerli hocalarımın rehberliği, kariyerime yön verme konusunda bana büyük bir avantaj sağladı. Üniversitemde geçirdiğim zaman, hem profesyonel hem de kişisel gelişimimde önemli bir dönüm noktası oldu. Şimdi, geriye dönüp baktığımda, bu deneyimlerin hayatımda bıraktığı izlerden gurur duyuyorum. Bandırma İİBF'ye ve tüm hocalarıma bu yolda verdikleri destek için teşekkür ederim.