Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024

Üniversitemiz Öğrencisi Doğukan Toptaş, Antalya Diplomasi Forumu'na katıldı.

Son yıllarda giderek prestij kazanan, çok önemli isimlere ev sahipliği yapan Antalya Diplomasi

Forumu bu yıl 3. kez, 1-3 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı bu etkinlikte, onlarca ülkenin Devlet Başkanı, onlarca Dışişleri Bakanı, yüzlerce Büyükelçi ve üst düzey Diplomatlar yer aldı.

"Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak" ana başlığıyla yapılan bu etkinlikte, Orta Doğu'dan Afrika'ya; Latin Amerika'dan Asya'ya kadar birçok bölgenin sorunları ele alındı ve bu sorunların çözümlerine dair politikalar dile getirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Doğukan Toptaş, bu etkinlikte yer alması için Dışişleri Bakanlığı tarafından seçilen 400 öğrenciden biri oldu. Bu katılımı mümkün kıldığı için okulumuza şükranlarını sunan öğrencimiz, hayatı boyunca unutamayacağı tecrübeler yaşadığını, önemli notlar aldığını ve çok değerli insanlarla tanıştığını belirtti.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
İİBF Dekanlığı