Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022

MALİYET MUHASEBESİ DERSİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Maliyet Muhasebesi I ve Maliyet Muhasebesi II dersi 2022 yılından itibaren ZORUNLU ders olarak İşletme bölümü ders planına eklenmiştir.

Bu çerçevede 2022 yılı içerisinde kayıt olan ve sonraki yıllarda kayıt olacak öğrenciler 3. sınıf güz döneminde Maliyet Muhasebesi I dersini; 3. sınıf bahar döneminde ise Maliyet Muhasebesi II dersini ZORUNLU DERS olarak alacaklardır.

Maliyet muhasebesi dersini zorunlu olarak alıp almayacağınıza kayıt tarihinize bakarak karar verebilirsiniz. Eğer kayıt tarihiniz 2022 yılı ise, yatay geçiş veya dikey geçişle gelmiş olsanız dahi bu dersleri ZORUNLU DERS olarak almalısınız.

Not: 2022 girişliler, yani üniversitemize kayıt tarihi 2022 yılı olmayıp şu an bu dersi zorunlu olduğu için seçip, ders değişikliği isteyen öğrencilerin ders değişiklik işlemleri DERS EKLE/ÇIKAR günlerinde (26 Eylül-30 Eylül) DANIŞMANLARI aracılığıyla yapılacaktır. Bu konuda ders ekle/çıkar günlerinde danışman hocanızla irtibat kurabilirsiniz.