Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024

Öğrencimiz Doğukan Toptaş Tecrübelerini Paylaştı

Antalya Diplomasi Forumu (ADF), Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın inisiyatifiyle 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Üçüncü ADF vesilesiyle Devlet ve Hükümet Başkanları, Bakanlar, diplomatlar, iş insanları, akademisyenler ile düşünce kuruluşları, gençlik ve medya temsilcileri geniş kapsamlı görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Doğukan Toptaş, bu etkinlikte yer alması için Dışişleri Bakanlığı tarafından seçilen 400 öğrenciden biri olmuştu. Buradan edindiğini bilgi ve tecrübelerini aktarmak amacıyla Siyasi Tarih dersine misafir olan Toptaş, 1. sınıf arkadaşlarına sunum yaparak bilgi ve tecrübelerini paylaştı.