Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022

Bandırma Onyedi Eylul University Rankings - AD Scientific Index 2023 sonuçlarına göre Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz BAYAR ilk sırada yer almıştır.

Uluslararası sıralama kuruluşu "AD Scientific Index"'in Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index- 2023 "Turkey Top 10.000 Scientists_ Türkiye’nin en başarılı 10.000 akademisyeni" listesi adscientificindex.com adresinde yayınlandı. 216 ülke ve 195.060 üniversite ve kurumdaki 1.082.000 akademisyenden oluşan listede yer alan Türkiye adresli en çok atıf alan ve en yüksek H index'ine sahip ilk 10.000 akademisyeni gösteren listede üniversitemizde görev yapan akademisyenlerde yer almaktadır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin en fazla atıf alan ve en yüksek H endeksine sahip akademisyenler sıralamasında Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Bayar  ilk sırada yer alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.