Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020

Gösterim: 533

Sanal Fuar ve Tercih ve Tanıtım Günleri

04-07 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020”'de Üniversitemiz Salon 2'de yerini almıştır. Üniversitemizle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı standımızda, aday öğrenciler sohbet odalarında hazır bekleyen Üniversitemiz temsilcileri tarafından merak ettikleri tüm sorulara cevap bulabilecekler. Standa erişim için tıklayınız. 

Ayrıca Üniversitemiz, “05-14 Ağustos” tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenleyecektir. Düzenlenecek olan “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında 09:30-17:30 saatleri arasında, Merkez Yerleşkemizdeki Tercih ve Tanıtım Merkezi ile tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızda uzman danışmanlarımız tarafından Üniversitemiz bölüm, program ve kontenjanları hakkında aday öğrenciler bilgilendirilecektir. Ayrıca Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi’nde 11:00-23:00 saatleri arasında tanıtım stantlarımız aday öğrencileri bilgilendirmek üzere açık olacaktır.
Üniversitemiz, diğer yandan ulusal düzeyde düzenlenmekte olan çevrimiçi tercih fuarlarında da yer almaktadır. Merak ettiğiniz tüm soruları çevrimiçi olarak düzenlenmekte olan ve aşağıda linkleri yer alan tercih fuarlarındaki Üniversitemiz stantlarından öğrenebilirsiniz. 

https://www.artitercih.com/
https://unitercih.com/

Bölümümüz internet sitesinde yer alan aday öğrenci sekmesi üzerinden bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye erişebileceğiz gibi bu hususta bölümümüz akademik personeliyle de iletişime geçebilirsiniz. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü akademik personeline ait iletişim bilgileri için tıklayınız.


Fotoğraflar