Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023

Bölümümüz Doktora Öğrencileri ve Yüksek Lisans Mezunlarımızdan Özel Sayı

Bölümümüz doktora öğrencilerimiz ve yüksek lisans mezunlarımızın çalışmaları Kamu Yönetimi ve Politikaları Dergisi'nde Politika Transferi Özel Sayısı olarak yayınlanmıştır. Sayıya bölüm başkanımız Prof. Dr. Gökhan Orhan yüksek lisans mezunumuz Ercan Altan ile, bölümümüz araştırma görevlisi ve doktora öğrencimiz Arş. Gör. Abdülkadir Tezer ve doktora öğrencilerimiz Basri Yalın, Esma Arzu Kuşkan ve Gülsüm Cihan Kencesoy çalışmaları ile katkı sunmuştur. Öğrencilerimize ve bu konuda onları cesaretlendiren, yönlendiren ve özel sayı editörlüğünü üstlenen bölüm başkanımız Prof.Dr. Gökhan Orhan'a teşekkür ederiz. Son olarak, Kamu Yönetimi ve Politikaları Dergisi kadrosuna teşekkür ederiz.  Özel sayıya ulaşmak için tıklayınız.