Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024

Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yılmaz SUR Dersimize Katıldı

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bekir GÜNDOĞMUŞ tarafından Bahar döneminde lisans öğrencilerine verilen Türkiye’nin Göç Politikaları ve Yönetimi dersine Bandırma’da bulunan Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yılmaz SUR misafir olarak katıldı.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gökhan ORHAN’ın da iştirak ettiği derste Bandırma Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yılmaz SUR, ders izlencesi kapsamında son hafta işlenen düzensiz göçle mücadele alanında çalışan kurumlar konusunda öğrencilerimizle bilgilerini paylaştı.

Türkiye’nin göçle mücadele konusunda izlediği politikalar hakkında da bilgiler veren SUR, geri gönderme merkezlerinin rolüne dikkat çekti.

Soru-cevap kısmıyla tamamlanan dersimize katılımlarından ötürü Bandırma Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yılmaz SUR’a ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.